O Nama

Ova stranica je osmišljena kako bi Vas bliže upoznali sa uslugama koje nudimo.

Web prodavnica BELA PČELA je novoosnovana trgovina pčelarskom opremom sa sedištem u Nišu, koja ima ambiciju da Vam ponudi sve one proizvode koji su Vam neophodni, na Vašu kućnu adresu, po veoma povoljnim cenama, putem kurirskih službi.

U ponudi imamo odabrane proizvode domaćih proizvođača pčelarske opreme koje smo spremni da Vam isporučimo uz  poštovanje svih predviđenih  mera bezbednosti: od zaštite ličnih podataka do sigurne kupovine. Robu koju dobijete, a niste zadovoljni njenim kvalitetom, možete  uvek da nam vratite.

Naš cilj je da uvek budete zadovoljni kupljenim proizvodima, i da svoje zadovoljstvo prenesete drugim kupcima. Proces kupovine je veoma jednostavan. Dovoljno je da izaberete proizvode i da pratite uputstva preko Web prodavnice.

Na našem blogu, koji se redovno dopunjuje, možete saznati mnoštvo korisnih informacija, i u kojem i Vi možete aktivno učestvovati ako to želite. Tu je i knjiga koja je poslužila kao inspiracija za ime web sajta  BELA PČELA.

Radujemo se Vašim komentarima  i utiscima, koje nam možete dostaviti na e-mail ili priložene brojeve telefona.

Nadamo se da ćete i Vi biti jedan od naših zadovoljnih klijenata

Saznajte više u našem

Bela Pčela, trgovina na malo, posredstvom pošte ili interneta
Vrtište ul. Nišavska 24.
Opština Niš-Crveni Krst
PIB: 112463843
Matični broj: 66120350
Broj Računa: 200-3310690101034-64
Banka: Poštanska Štedionica

Ukoliko Vam se svideo naš tekst, zamolili bismo Vas da nas podržite tako što ćete nas pratiti na Facebook-u ili Twitter-u.